torsdag 4 mars 2010

Namnsdag.


Idag har du namnsdag min lilla ängel. Önskar jag kunde ge dig en stor bamsekram.
Som vanligt kom moster Titti ihåg din namnsdag. Tack Titti för de jätte fina ljusena. Har ställt ett här hemma och den andra ska jag ställa vid din grav.
Grattis på namnsdagen min älskade Adrian, mamma älskar och saknar dig så det inte finns ord som kan beskriva hur mycket.

tisdag 2 mars 2010

Tisdag 2 mars


Nu närmar det sig med stora steg til vår nya familjemedlem kommer, mindre än 1 månad till beräknad, det finns 1 liten pojke här hemma som längtar fast han inte vill erkänna det.
Blir snart till att riva fram vagn och spjälsäng och kolla så allt fortfarande finns kvar.

Gabriel har haft vattenkopper så han har inte varit på dagis på 2 veckor men nu på fredag ska han börja igen, på fredagar har dom gymnastik och det älskar han.
Han älskar allt som innehåller fart, hopp och skutt, han är en riktig ninja.

Själv jobbar jag för fullt och det känns fortfarande väldigt bra, passar på och åka och prata med Ulrica våran kurator på avdelningen där Adrian låg när det passar med jobbet. Det behövs och brukar kännas bättre när man går ut därifrån, hon är verkligen jättesnäll och man kan säga precis vad man tycker, tänker och känner.


Adrian min älskling hur jag ska orka utan dig vet jag inte, men varje morgon slår jag upp ögonen och har klarat en dag till.
Älskar och saknar dig så mycket bubben, varje sekund.

God natt bubben.
Pappa