torsdag 10 juni 2010

Skolavslutning.


Uppklädd och fin inför 1:a skoldagen på 1:a klass

Igår var det en riktig tung dag. Adriàns och Gabriels skola hade skolavslutning igår. Trodde inte att det skulle kännas så svårt att se Adriàns klass men när jag såg dem komma gående där på skolgården brast det för mig, mitt hjärta gick sönder i en miljon bitar och det gjorde så ont, så ont. Du skulle ha gått där med de andra, skulle ha vinkat till mig så fort du såg mig bland de andra föräldrarna. Varför fick du inte vara med? Varför? Du skulle varit lika glad som du var när du började 1:a klass. Alla barnen var så fina och glada, din klass både dansade och sjöng och jag kunde se dig där bland dina klasskompisar, bredvid din bästis Albin. Jag kunde se hur ni två satt och fnittrade och hade roligt. Vad jag saknar dig min ängel, vill ha dig hos mig, krama och pussa dig.


Första skoldagen augusti 2009


Du trivdes så bra i klassen.




Gabriels klass sjöng också, de var jätte duktiga. De hade gjort egna flaggor och plockat blommor. Han var så glad att det var sommarlov och inte skulle vara på dagis.


Så här fin är det hos dig.

Mamma älskar dig och saknar dig min ängel.

tisdag 8 juni 2010

6 månader.

I dag är det 6 månader sedan vår älskling lämnade oss, 6 månader vad är det? för vissa en lång tid för andra ngt som precis har hänt.
Du finns inte som person med oss längre Adrian men du finns med oss varje dag varje sekund i våra hjärtan våra andetag, det räcker med att blunda så finns du så nära.

Dagarna går på men saknaden som känns som 1000 knivar in i hjärtat försvinner aldrig, tänker på dig hela tiden min älskling.
Har kommit på mig själv att enda gången jag kan koppla bort ngn sekund är när jag spelar spel och har mina hörlurar på, då för ngr minuter känns det nästan som vanligt.

Äntligen har mamma,Gabriel,Miguel och jag beställt din gravsten,det tog tid , men det var så viktigt att den skulle vara du. Vi kommer ha ett fotografi som Gabriel har valt på dig på stenen.Det dröjer väl 1 eller 2 mån innan den kommer.

Miguel bara växer och växer, drygt 2 månader nu, han har så mycket drag av båda sina bröder. Världens snällaste lillebror , bara skrattar, äter och sover, jag önskar du fått träffa honom Adrian men du vakar säkert över honom varje sekund min ängel.


Imorgon går Gabriel på sommarlov, mamma och han ska till dagis och ha en avslutningspicnic,önskar jag kunde varit med men jobbet kallar.


Saknar dig Adrian så mycket, hoppas du springer och leker med dina nya kompisar och badar som du älskade så mycket, var du än är så ses vi igen, för varje dag är 1 dag mindre till vi ses igen.

Älskar dig till solen och tillbaka bubben ALLTID.

God natt/pappa