lördag 27 mars 2010

Trött.

Har känt under den sista veckan hur otroligt trött och sliten man är, både fysiskt och psykiskt. Förstår dom som lider av kronisk trötthet för det är ungefär hur man känner sig, trött i kroppen , trött i själen.
Allt kommer i fatt nu, alla år under enorm press och stress, alla sömnlösa sjukhusveckor, alla nätter när man bara legat och tittat på världens underbaraste kille , hur söt han var när han låg och snusade mot sin kudde.

Jag och Gabriel har passat på och varit ute hela veckan och spelat boll och innebandy i det vackra vädret, har varit hemma hela veckan från jobbet och inväntat att vi ska få åka till BB , men ännu ingenting.
Satt och tänkte på Gabriel igår , 5 stora år. Han har blivit så mogen under så kort tid, han brukar vara så blyg men nu pratar han och tar för sig på ett annat sätt, han har varit otroligt förstående och kärleksfull under våran resa.
Ibland så kan han säga ngt som Adrian brukade göra som vi inte pratat om, han kommer ihåg saker som man själv inte tänker på, så pappa tackar dig Gabriel för dina härliga historier.
Pappa älskar dig så mycket Gabriel.

Annars som sagt går man mest och väntar på bebisen, dagarna går 1 efter 1 , saknaden finns alltid där, ibland jättejobbig och ibland bara jobbig.
Ibland känns det som allt kvittar, vill bara vara hos dig, ibland går det bättre.

Adrian saknaden efter dig är enorm, jag vet att du har det bra nu och att du leker och pysslar till den dag vi ses igen.
Älskar dig till solen och tillbaka bubben.

Pappa

fredag 26 mars 2010

Fredagsmys.



Att något så enkelt kan kännas så svårt.
Att ha fredagsmys, äta chips med dipp, dricka läsk och titta på film, var nåt som Adrian och Gabriel längtade till. De fick turas om att välja film varannan vecka. Det brukade bli samma film flera fredagar i rad. Adrian satt och tittade igenom hela filmen fast han kunde den utantill, Gabriel däremot brukar tröttna efter en kvart och går och hittar på nåt att leka med istället.Min älskling Adrian du satt och dippade dina chips och upprepade det de sa i filmen, ett tag var det Turtles, en annan var det Bionicle eller Ben10, du kunde alla filmer utantill. Den 4 dec 09, låg vi alla fyra i sjukhussängarna på ditt rum på avd B87, vi hade fredagsmys som vanligt, det var din tur att välja film och du ville titta på Star Wars The Clone Wars, den hade du tittat och somnat till hela den veckan. Om vi bara vetat att det var sista gången vi skulle ha fredagsmys tillsammans, om vi bara vetat. Du var lika glad som vanligt och låg och åt dina chips med dipp, för dipp fick vi absolut inte glömma, det tyckte du nog var det godaste. Vi fortsätter att ha fredagsmys för Gabriels skull, fast det känns lika svårt varje fredag, att du inte är med oss. Vad mamma saknar dig min älskling, saknar att höra din fina röst, höra dig bråka med brorsan för han inte kunde vara tyst. Saknar dig min älskling. God natt min ängel, Mamma älskar dig.

söndag 21 mars 2010

Nånsin.

Kommer det nånsin att sluta göra så här ont i hjärtat?
Kommer man nånsin att känna glädje på samma sätt som förr?
Det är alltid nåt som saknas. Du saknas.
Smärtan försvinner aldrig, saknaden blir bara större.
Varför fick du inte vara kvar hos oss?
Vad mamma saknar dig min lilla älskling, vill hålla
om dig och höra ditt röst igen.

Vi har varit i Västervik över helgen, lika trevligt som vanligt.
Tack Johan och Jenny för ni alltid tar så väl hand om oss.
Gabriel lekte och hade roligt med kusinerna. På väg hem tänkte man
på hur roligt Adrian brukade ha där, han lekte så bra med kusinen Melker,
de kom så bra överens. När man väl kommer hem känns det så tomt här hemma
och tårarna går inte att stoppa.


Så Tyst

Det blev så tyst
när dörren stängts
Det blev så tyst
när stegens ljud dog bort
Det blev så tyst
där vi nyss var flera

Det blev så tyst
där hjärtat ropar
Det är så tyst
där längtan gråter

Mamma Evy Wahlström

Mamma älskar dig min ängel.