fredag 30 april 2010

Gabriel...




...har så mycket energi och är i farten hela tiden. Nu när det börjat bli så fint väder är han ute och leker hela tiden och det händer olyckor nästan varje gång. Så här snygg såg han ut för ca 2 veckor sedan, när han slog sig i studsmattan. Det tog en vecka innan han kunde äta annat än flytande mat.


När svullnaden hade gått ner, efter ca en vecka, var han ute och spelade fotboll och den här gången slog han ut tanden. Han tycker det är häftigt att ha en glugg där och visar den för alla. Vi får hoppas att det inte blir fler tänder.

Miguel har blivit en månad nu och bara växer och växer.


Så här fint är det hos Adrian, tack farmor som alltid lägger blommor hos honom.
Imorgon åker vi till Varberg, Almers Hus, som Barncancerfonden har och drabbade familjer får åka dit. Det är ett hus med 4 lägenheter. Det här är 4:e gången vi åker, och 1:a gången utan Adrian, det känns svårt att åka dit utan honom, både han och gabriel äskade att åka dit, sist vi åkte var Adrian så pigg och glad och badade hela dagarna och hade jätte roligt. Den här gången är det bara familjer som mist barn i cancer, på ett sätt känns det bra att åka dit och kunna prata med andra som går igenom samma sak som oss. Vi får se hur det går.
Mamma älskar dig och saknar dig varje sekund min lilla ängel.