onsdag 24 november 2010

Snö


På bara en dag har det kommit hur mycket snö som helst. Gabriel är överlycklig, Miguel verkar gilla snön också. Igår när det började snöa, passade vi på och gjorde en snögubbe, ifall snön smälte, men det gjorde det inte.
Efter dagis åkte vi till Adriàn och Gabriel fick hjälpa till och skotta fram Adriàns leksaker. Igår tog vi bort legogubbarna och bilarna. Idag tog vi bort de andra leksakerna också, så att de inte går sönder eller försvinner i snön.



Miguel satt och tittade på oss och lekte med snön.

God natt min ängel.
Mamma saknar dig i varje andetag.

tisdag 23 november 2010

Tisdag 23 nov.



Idag kom den, Adriàns Lego club tidning. Det gör alltid lika ont att se den, tänka på hur glad Adriàn blev varje gång den kom och tänka på att han aldrig kommer att kunna titta i den igen. Vi brukar lägga tidning hos honom, som Gabriel har bestämt. Ett årsdagen närmar sig och fortfarande kan jag inte förstå att han inte kommer tillbaka. Vad jag saknar dig min älskling.

För ett år sedan, den 23 nov 2009, var vi tillbaka i Huddinge. Adriàn sövdes ner och fick en ny CVK. En ny resa påbörjades, en ny Benmärgstransplantation och vi var helt säkra att den här gången skulle vi vinna, Adriàn skulle bli frisk. Varför blev det inte så???

Vi fick gå upp tidigt för att duscha innan de från "narkosen" kom och hämtade oss.

Nyduschad och klar, alltid lika glad min lilla älskling.

Precis innan han sövdes. Den här gången frågade han om han fick ta några kort, vilket han inte gjort tidigare. Han tog kort på allt och alla i rummet. När man ser kortena så ser man hur han såg det, där från den lilla sängen.

Mamma saknar dig varje sekund.
Sorgen finns i varje andetag.
Älskar dig min lilla ängel.