onsdag 1 december 2010

1 december

1:a december 2010. 1:a luckan på adventskalendern ska öppnas. 1 vecka till 1-årsdagen. Du och Gabriel längtade alltid till att öppna adventskalendrana. Förra året fick du Lego City och Gabriel Lego Pirates kalender, vi hade också gjort egna kalendrar. Din hängde vi inne på ditt rum och Gabriels hängde vi på rummet på Mc Donalds huset. Du sov med din Lego kalender bredvid dig och vaknade jätte tidigt för att öppna den. Du var så glad, fast vi fick vara på sjukhuset.


Gabriel ville inte, men du ville hjälpa till och göra kalendern.

Lite jul fin gjorde vi inne på rummet på B87.


Varje lucka öppnade du väldigt försiktigt så att den inte gick sönder. Du brukade bygga ihop det som var i, sedan lägga tillbaka den och stänga luckan, du var alltid så noga och försiktig med dina grejer.



Gabriel öppnade också sin kalender. När Gabriel skulle sova idag frågade han mig om jag kom ihåg att Adriàn, efter att han öppnat 2 luckor på sin kalender ångrade sig och ville hellre ha Gabriels kalender, det gick bra sa Gabriel och de bytte Lego kalendrar med varandra Snäll lille brorsa.


Vad jag saknar dig min älskade ängel.
Mamma älskar dig.
Saknar dig i varje andetag.

söndag 28 november 2010

1:a Advent

Mamma har bakat lussekatter åt dig min älskling. Som vi alltid gjort. 1:a advent ska det vara lussekatter och pepparkakor till frukost. Lussekatter med russin till Gabriel och utan russin till dig min lilla ängel. Du ville alltid hjälpa till när mamma skulle baka, vad jag saknar dig min älskling.

Förra 1:a advent fick vi vara på sjukhuset, som året innan det, men vi hade lussekatter och de tog slut på ett par dagar.

Ingen bra dag idag, mamma saknar dig så mycket min älskling.
Vill ha dig hos mig och krama dig.
God natt min lilla ängel imorgon får du dina lussekatter till frukost.