lördag 3 april 2010

Underbar lycka mitt i allt kaos.



Konstigt att man kan känna 2 totalt olika känslor på samma gång, nu har våran mycket efterlängtade bebis kommit till familjen. Man är så otroligt överlycklig sammtidigt är man så otroligt ledsen.
Kl 18.06 den 31/3 föddes en kille som vägde 3870 gr och var 51 cm över havet, ut kom en kille som hade en underbar kolsvart kalufs, vem han var lik var inte svårt att se, så fort jag såg honom kom jag ihåg en liten kille som heter Gabriel, han är så lik Gabriel.

Jag försökte se om han hade ngr likheter med Adrian, han har fått Adrians söta näsa, och kanske att han får hans underbara hår, lockigt och stort.
Gabriel tycker det är helt underbart att fått ngn att rå om, han vill hålla honom hela tiden , han ligger bredvid honom på natten när han äter.

Dennna underbara varelse som jag vet Adrian såg fram emot får aldrig träffa sin storebror, det vi kan göra är att fortsätta göra som vi gjort, visa kort , prata om Adrian, MINNAS, MINNAS och åter MINNAS våran modiga underbara starka son, jag vet att vår nya familjemedlem har fått den bästa av skyddsänglar som finns.
Ngt namn har vi inte ännu inte bestämt, förutom mellannamnen, Adrian Tobias.

Välkommem till vår familj underbara son, vi kommer alltid se efter dig, älska dig.


I dag var vi vid graven och gav Adrian påskägg och blommor, han älskade verkligen att gå och leta efter sina ägg.

Glad påsk Adrian, vi älskar dig så mycket.

Älskar dig till solen och tillbaka bubben.
Saknar dig så otroligt mycket min modiga underbara son.
Hoppas du kan känna hur mycket jag kramar och pussar dig varje kväll.

Pappa