fredag 8 oktober 2010

10 månader



I dag är det 10 månader sen du lämnade oss våran älskling, 10 månader sedan jag luktade och kände din värme mot min hud, gud vad jag längtar efter dig Adrian.
10 månader och ingenting känns annorlunda bara jobbigare ju längre tiden går.
Såren sitter så djupt att ingenting kan hjälpa till att lindra smärtan eller tomheten efter vår Jedi vår älskling vår hjälte vår förebild våran Adrian.

Sen du lämnade oss har du blivit storebror ännu en gång och ´det gör ont att du aldrig fick träffa din lillebror Miguel.
Gabriel som man märker saknar dig så mycket , han saknar sin lekkompis , han saknar stunderna han fick följa med till sjukhuset och vara med dig.

Du finns med oss varje dag Adrian, vi pratar med dig och om dig hela tiden , varje sekund. I dag på fredagsmyset ställde vi fram ett kort på dig och la fram chips och dip till dig så du också kunde titta på filmen, du kommer alltid att vara med.


Jag ska tatuera in ngt på kroppen för att hedra dig och din orättvisa kamp, ngt som jag alltid bär med mig, ska bara hitta ngt som blir perfekt.


Pappa Mamma Gabriel Miguel älskar dig bubben.
Till solen och tillbaka.
Vår älskade jedi.


Saknar dig så otroligt mycket bubben.
Pappa.

tisdag 5 oktober 2010

Saknad

Om ca en månad är det Adriàns födelsedag, om ca 2 månader är det jul, sedan nyår...
Många tankar i huvudet just nu, hur ska man klara av det?? Du skulle ha blivit 8 år, varför fick du inte det?
Måste ha nåt att göra för att inte tänka så mycket. Barnens rum behövdes göras iordning men ej hunnits med, så nu håller jag på och målar när Miguel sover. Det svåraste, när vi började göra iordning rummet, var att flytta Adriàns säng, det gjorde så ont i hjärtat. Den står i ett annat rum, men alla hans saker är kvar i hans låda under sängen. Hans nattduksbord ska hänga kvar på samma ställe, där brukade han lägga allt som inte Gabriel fick röra, vilket var väldigt mycket, och när Gabriel gick och rota i den lådan brukade Adriàn hota med att Gabriel inte skulle få någon veckopeng. Även nu går han och tittar i storebrorsans låda, men han frågar alltid Adriàn först och storebrorsan brukar alltid säga ja.



Mamma saknar dig så att det inte finns ord.
Älskar dig min lilla ängel.