lördag 8 januari 2011

13 månader.


Över ett år har det gått nu, ett år och en månad. Det är ofattbart att tiden går så fort, lika ofattbart att du är borta.
I hjärtat känns det som om det var igår eller som om det bara gått några dagar, högst.
Du är så otrolig saknad min lilla ängel. Du fattas oss.
Saknaden och sorgen finns
i varje andetag.
Mamma älskar dig min älskade ängel.

onsdag 5 januari 2011

Gabriel 6år



Ikväll var det en mycket förväntansfull lite 5-åring som gick och la sig. Äntligen är det kväll så att jag kan sova, undrar hur lång jag är imorgon när jag vaknar. Det var några av hans ord när det var läggdags. Vår stora lilla älskling fyller 6 år imorgon. Prinsesstårta och en karta, för att leta efter presenterna, har han önskat sig. En karta som Adriàn ville ha när han fyllde 7 år. Vi får gömma presenterna och göra en liten karta ikväll.



Många ljus brann hos dig på julafton. Du fanns i våra tankar varje sekund.

En liten pepparkaksgubbe sitter och väntar på tomten.



Nyårsafton firade vi hemma hos oss med vår kära släkt.

På eftermiddagen åkte vi till dig och tände ljus, marshaller och jätte stora tomtebloss som mormor hade med sig till dig.
Innan tolvslaget gick alla ut, skålade och skickade många risballonger till dig min älskling. Du är så saknad min älskling, önskar du varit här med oss. Önskar jag kunde se dina stora fina ögon tindra när du öppnade dina julklappar, önskar jag kunde höra din skratt när du, pappa och Gabriel smällde raketer på nyårsafton. Önskar jag kunde hålla om dig. Önskar.

Saknaden och sorgen finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min lilla ängel.