lördag 6 november 2010

torsdag 4 november 2010

2 dagar


Nu är det 2 dagar kvar till din födelsedag. Klumpen i magen blir större och större, hur ska vi klara av det?
När du skulle fylla 7 år fick jag redan i september skriva ner hur många dagar det var kvar, så att du kunde kryssa för varje dag som gick, och på födelsedagen ville du att vi skulle gömma presenterna och göra en skattkarta, så att du kunde leta efter dem. Vi gjorde som du sa och du var så glad, så glad, du gick runt i huset och letade efter skatterna med Gabriel efter dig.
Du hade legat vaken och väntat och låtsades sova, tills vi kom in med tårta och sjöng för dig. Varje gång du fyllde år låg du i sängen, låtsades att du sov och försökte att inte skratta.
Jag vill se dina vackra ögon lysa upp när du fick syn på presenterna, jag vill ge dig din födelsedgaskram och födelsedagspussar, jag vill hålla om dig. Det gör så ont att det inte går att beskriva.

I morgon ska Gabriel och jag baka. Vi ska baka det du önskade dig till din 7 års kalas, muffins, bullar och chokladbollar dina favoriter, du kunde äta hur många som helst. Du fick titta i kokboken "a pice of cake" och så fick du sätta ditt små gem för varje sak du ville jag skulle baka till kalaset. Det var inte många sidor kvar utan gem när du var klar, då sa jag på skoj att det var sista gången du fick önska vad jag skulle baka. Skulle baka allt som finns i boken bara du var här.
Vad jag saknar dig min lilla ängel, vill ha dig här hos mig och hålla om dig.
Du skulle varit här och firat din 8 årsdag.

Mamma saknar dig i varje andetag.
Älskar dig min ängel.

måndag 1 november 2010

1 november


Förra veckan var det marknad, Gabriel, Miguel och jag gick en liten sväng på eftermiddagen, Adriàn fanns hela tiden i tankarna. När man såg leksakerna man visste han skulle gillat och sockervadd han han älskat då gjorde det så ont,så ont.
En Spindelmannen ballong köpte lille brorsorna till store brorsan.


En Halloween pumpa, som Gabriel valt, lyser hos dig.
Nu är det bara 6 dagar kvar till din födelsedag, försöker samla krafter för att klara av det. Du skulle varit här och firat din födelsedag, varför fick du inte det???


Brorsorna gungar i lekparken. Miguel tyckte det var super roligt att gunga.


God natt min lilla ängel, älskar dig.
Mamma saknar dig i varje andetag.