tisdag 7 februari 2012

7 år...




... 1 månad och 1 dag, Idag är Gabriel exakt lika gammal som vår älskade ängel.
Svårt att förstå eftersom Adriàn"verkade" mycket äldre än vad Gabriel är nu. Kanske för att han tvingades växa upp snabbare när han började sin behandling.
Saknaden finns där hela tiden, alltid är det något som påminner om dig, som får saknaden och sorgen att kännas ännu svårare, som när hela familjen träffas, man önskar att du också var med. man tänker på hur roligt du skulle haft med alla kusiner. Vad jag saknar dig min lilla ängel. Vill hålla om dig igen.

Imorgon blir det 26 månader sen du tog din sista andetag. Du är lika saknad efter 26 månader och det gör lika ont i hjärtat efter 26 månader.


Emanuel blir 5 månader idag, lite gröt och lite smakportioner har han börjat få!


Miguel har börjat på dagis, hans favorit leksak där,är en traktor med släpp och djur på.
När man frågar vad han ska leka med, börjar han att sjunga melodin som traktorn spelar. Vi trodde att det skulle gå fort med inskolningen eftersom han är så social, men det tog 2 veckor och fortfarande blir han ledsen när man lämnar, men det brukar gå över fort säger fröken och han leker och har roligt.



Gabriel och Miguel trivs i all snö vi fått. En liten koja gjorde Gabriel och Miguel går omkring och äter snön, som vanligt.



Mycket snö har vi fått, fick skotta fram lyktorna.

Nu syns hela stenen och lyktorna.

Sorgen och saknaden finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min lilla ängel.