onsdag 23 juni 2010

Sommar

Idag har det varit riktig sommar väder. Såna här dagar när det är så fint väder, känns det extra jobbigt. Man tänker på hur roligt Adriàn skulle haft, lekt med brorsan i polen, eller suttit under parasolen och lekt med gubbarna eller ritat. Nu när smultronen börjat mogna skulle han och brorsan bråkat om vem som tagit flest smultron. Vi planterade en liten smultronplanta hos dig så att du får dina smultron min ängel. Varför fick du inte vara kvar hos oss?? Tiden går men det känns ändå så overkligt att du är borta.








Snart är det midsommar, i år får pappa Tobbe äta sill själv, det är bara du och pappa som gillar sill, Gabriel och jag får äta köttbullar istället. Det kommer att bli svårt att fira midsommar utan dig älskling. Vad jag saknar dig min ängel, varje sekund.
God natt min ängel, mamma älskar dig.

söndag 20 juni 2010

En liten ängel



Till världens finaste ängel. Den här fina ängel och madonna staty har pappa Tobbe köpt till dig min fina ängel. Vi var uppe och ställde dem hos dig idag, det blev jätte fint. Grav ljusena är alltid tända. Nu hoppas vi att gravstenen kommer snart, vecka 29 om de hinner annars måste vi vänta tills de kommer tillbaka från semestern, så vi hoppas verkligen att den kommer v.29


Brorsan Gabriel håller upp flaggan du fick på avslutningsdagen förra veckan, några ballonger fick du också.


Gabriel och lillebrorsan Miguel, som snart blir 3 månader.




Saknaden och sorgen finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min ängel.