torsdag 24 mars 2011

Lite...


... sysselsättning håller tankarna borta.
Nu när Gabriel`s kalas är avklarat, är det dags att börja planera Miguel`s 1 års kalas. Inbjudningskortena är snart klara att skickas iväg.



Gabriel sitter och väntar på att gästerna ska komma. Kommer de inte snart??? Frågade han varannan minut. Kalaset gick jätte bra, Gabriel var jätte glad och nöjd med sitt kalas. Tack alla som kom, tack för alla fina presenter, trevlig sällskap och tack mormor för jääääättttteee goda piroger.

Bakugan kalas ville han ha, med bakugan tårta. Muffins, kakor och sockerkaka med grädde bredvid hade han också beställt.




Miguel har provat trampbilen för första gången. Han tycker det är jätte roligt att kunna gå omkring äta grus och följa efter faster Erika`s katter.


Nu har nästan allt snö smält hos min lilla ängel. Snart kan vi börja att plantera lite blommor och göra fint hos dig. När det är så här fint ute, som det har varit de här dagarna, blir man både glad och ledsen. Varför fick du inte vara kvar. Vi skulle suttit ute på altan och fikat som du gillade. Vad jag saknar dig min lilla ängel.

Saknaden och sorgen finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min lilla ängel.