tisdag 20 juli 2010

Dop.


På lördag är det Miguels Dop. Så den här veckan blir det mycket att göra.
Det är tur att man har en snäll mamma, svärmor och syster som hjälper till.
Sist vi var i kyrkan var det Adriàns begravning, så det kommer att bli kämpigt att vara i samma kyrka för att döpa hans lillebrorsa som han aldrig fick träffa. Så orättvist, varför? Du skulle ha varit så snäll mot honom, precis som du var mot Gabriel när han var liten. Du skulle ha skyddat honom och lekt med honom, så orättvis att han inte får ha dig som storebror.


Tiden går och Miguel är snart 4 månader.


Så nu kan han ta sig fram i Adriàns gamla "rymdskepp" som han fick av sin godmor titti när han döptes.
Mamma älskar och saknar dig min lilla ängel.

söndag 18 juli 2010

Saknar dig.



Hittade den här fina kortet i min moster Carmens facebooks album. Såg direkt vem det var, kände igen de fina mörka händerna, som jag aldrig får röra igen, och den fina födelsemärket på hans högra arm. Den togs förra midsommaren hos Adriàns farmor och farfar sommarstuga. Adriàn älskade att åka till stugan och fiska och speciellt att äta upp fisken. Som tur var har han en jätte snällt farfar som fiskade med honom och rensade fisken åt honom så att vi kunde ta med det hem, då åt han fisk i flera dagar. Han älskade fisk.
Den här bilden är så fin, den visar Adriàn precis som han var som person, försiktig och omtänksam. Den fångar Adriàns vackra personlighet. Vilken fin människa du skulle blivit om du fått växa upp, så omtänksam, min fina lilla ängel vad mamma saknar dig.

Saknaden och sorgen
finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min ängel.