torsdag 1 juli 2010

Sommar och sol



Adrian vid stugan midsommar 09


Tiden rullar på och midsommar har redan passerat, vi var ute hos mor och far (farmor,farfar) i stugan, tack för en trevlig helg med mycket god mat och trevligt sällskap. Gabriel och jag hade köpt ett tält som vi sov i 3 nätter, han sov jättebra.
Mamma och brorsan sov i storstugan.
Vi badade lite men det var fortfarande lite för kallt för en annan, och så fiskade vi och paddlade kanot och bara hade det skönt.
Alla kusinerna var där också så Gabriel har verkligen lekt och busat.

Man märker så mycket vid såna här tillfällen att inte Adrian är med oss längre, han älskade att vara ute i stugan och fiska och framför allt att äta fisken, han var verkligen en fiskälskare, han älskade när farfar var här hemma och lämnade fisk, då visste man vad det vart för mat til kvällen.
Älskade Adrian vad vi saknar dig och dina härliga skratt och tjuriga miner.

Nu hoppas vi att värmen håller i sig så det blir mycket bad och andra roliga saker på semestern, vi funderar på och åka till Skara sommarland och hyra en stuga, vi får se hur vi gör.
Miguel han bara växer och växer , skrattar och sover.
Vi har fått en remiss till sjukhuset för att kolla om han är allergisk mot mjölk då han får stora utslag när Vickan äter ngt med det.
Det har ju inget samband med leukemi men man tänker så mycket då Adrian också hade mjölkallergi när han var nyfödd, dessa tankar finns och kommer nog alltid finnas då det uppstår ngt som påminner om den jävla cancern.

Tack alla ni som besöker Adrians grav, alla ni klasskompisar som varit där, det betyder så mycket för oss.

Adrian min ängel, min lilla stora söta hjälte, om jag bara hade hälften av det modet du visade under alla år.
Jag älskar dig pappas bubbe, till solen och tillbaka.
En vacker dag kommer vi vara tillsammans igen.
Sov gott älskling.
Pappa.