söndag 22 augusti 2010

Skolstart.


Imorgon är det dags att börja 2:a klass för många barn. Glädje för många föräldrar, sorg för oss änglaföräldrar. Påminnelse om hur det borde vara, hur fel det är att det inte blivit så.


Två veckor innan Adriàn skulle börja 1:a klass, fick vi veta att han fått ett återfall, 6 mån efter Benmärgstransplantationen. Adriàn såg fram emot att börja skolan och framförallt slippa sjukhus, mediciner och allt sånt, det blev inte så men som tur var kunde han vara med 1:a skolveckan innan behandlingen sattes igång igen,för tredje gång.


Eftersom Adriàn skulle vara borta varannan vecka, kom en sköterska och pratade med hans klass om Adriàns sjukdom. Sköterskan berättade hur det gick till när han var på sjukhuset och Adriàn var glad och stolt att kunna visa på dockan hur han fick sina mediciner.


Adrián trivdes väldigt bra i klassen, alla var snälla och omtänksamma. Vi är så tacksamma att han haft så snälla och omtänksamma fröknar, även på dagis. Omtänksamma och snälla klasskamrater som aldrig sa nåt dumt och tog hand om honom. Hans bästis från dagis,A, var alltid så försiktig och omtänksam med Adriàn. Hans klasskompis K, som Adrián inte hann träffa så mycket men ändå tyckte han väldigt mycket om, pratade alltid om honom när kom hem från skolan och såg fram emot att träffa och leka med honom nästa dag, han var så snäll mot adriàn och det var nog därför Adrián tyckte så mycket om honom.
Det är ett visst tröst att Adriàn trivdes och var glad de få dagarna han kunde vara i skolan, men samtidigt gör det så ont att han missade så mycket.
Vad jag saknar dig min lilla ängel. Vill ha dig hos mig.
Saknaden och sorgen finns i varje andetag.
Mamma älskar dig min ängel.

1 kommentar:

  1. Anonym24.8.10

    Jag känner verkligen er smärta...mår själv uselt just nu...Visst är man glad att de hade det bra med utvalda bästa vänner, fröknar etc..Visst är man glad för tiden man trots allt fick...men man ville ju ha mer....
    Många kramar....
    Maria

    SvaraRadera